1 Temmuz 2023 Tarihinden itibaren fiyatlarımız yukarıya doğru güncellenecektir.
WhatsApp
Yükleniyor...

1 Temmuz 2023 Tarihinden itibaren fiyatlarımız yukarıya doğru güncellenecektir.

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog 1 Temmuz 2023 Tarihinden itibaren fiyatlarımız yukarıya doğru güncellenecektir.
21 Haziran 2023, 13:39 0 Yorum 491 Okuma

Sayın Müşterilerimiz,

Bizim için en değerli olan unsurlardan biri olan sizinle, hizmetlerimizde meydana gelecek önemli bir değişiklik hakkında bilgilendirmek adına bu bilgilendirmeyi yapıyoruz.

İlk olarak, hizmetlerimizi değerlendirdiğiniz ve bizi tercih ettiğiniz için size içtenlikle teşekkür etmek isteriz.

2015 yılından bu yana, sektördeki sürekli değişimlere rağmen sizlere kesintisiz hizmet vermeyi ilke edindik ve bu süre zarfında bize gösterdiğiniz desteği hiçbir zaman unutmadık.

Ancak, ülkemizde ve global ölçekte yaşanan ekonomik oluşumlar, ticaretin her alanını olduğu gibi bizleri de doğrudan etkiliyor.

Söz konusu ekonomik gerçekler, işletme maliyetlerimizde ve hizmetlerimizi size ulaştırmak için kullandığımız teknolojilerin fiyatlarında artışa neden olmuştur.

Bu durum, operasyonlarımızın sürekliliği ve sizlere sunduğumuz hizmet kalitesini koruma ihtiyacını ortaya çıkarmıştır.

Bu nedenle, 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren tüm hazır web sitesi paketlerimize %30, hosting paketlerimize %25 ve bayilik ücretlerimizde %30'luk bir fiyat artışı yapma kararı aldığımızı bildirmek isteriz.

Aynı zamanda hazır web sitesi paketlerimizde taban fiyatımız 1500 TL olarak belirlenmiştir.

Bu karar, sizlere sunmaya devam etmek istediğimiz yüksek kaliteli hizmetlerimizi ve müşteri desteğimizi sürdürebilme amacını taşımaktadır.

Ancak unutmayınız ki, bu fiyat artışının devreye gireceği tarihe kadar mevcut fiyatlar üzerinden hizmetlerimizi satın alma imkanınız bulunmaktadır.

Bu değişiklik öncesinde mevcut fiyatlarımızla hizmetlerimizi satın alarak, gelecekteki artışları minimize etme fırsatına sahipsiniz.

İnanıyoruz ki bu karar, bizim sizlere daha kaliteli hizmetler sunmamıza olanak sağlayacak ve uzun vadede işbirliğimizin sürekliliğini sağlayacaktır.

Sorularınız veya endişeleriniz için her zaman destek ekibimize ulaşabilirsiniz.

Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Okuyucu Yorumları

0 Yorum